Αποκορωνιώτης: Μια χαρά ξεκινήσαμε και μη φωνασκείτε!

Εκλεισε ένας μήνας που η Δημοτική Αρχή ανέλαβε επίσημα τα ηνία του Δήμου για μία ακόμη πενταετία. Κάποιοι θέλησαν να οδηγήσουν το καράβι στα βράχια από τον πρώτο κιόλας μήνα, αλλά ο καπετάνιος αποδεικνύεται καλός… πολύ καλός.

Πήγαν να του βάλουν κωλοτούμπα με τον “Χαρίλαο”… έδωσε λύση! Πήγαν να τον “σκοτώσουν” με τον ΣΜΑ… έδωσε λύση! Πήγαν να του χρεώσουν τις αυξήσεις στα τέλη… τους τα είπε ωραία!

Πήγαν να του την πουν για την ΔΕΥΑ… κι έφερε τον προφέσορα από την Χερσόνησο και τους εξήγησε το όνειρο. Λοιπόν, για ηρεμήστε ορισμένοι με τον Μπάμπη, γιατί θα ξεκινήσω να απαγγέλλω όπως προεκλογικά. Και προσέξτε όλοι εσείς από τον συνδυασμό του που προσπαθείτε να του βάλετε τρικλοποδιές, γιατί όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι… “τα κάστρα πέφτουν από μέσα”.

Α, και κάτι τελευταίο… Ακουσα με ενδιαφέρον αυτά που είπαν ο Κώστας με τον κ. Γιαΐτση στην πρώτη εκπομπή. Ακουσα ότι σε επόμενη συνέντευξη με θέλει να είμαι παρών ο κ. Γιαΐτσης. Πριτς!!! Με όλα αυτά που γίνονται στον Αποκόρωνα, εισαγγελείς, αστυνομίες, επεισόδια… όλα αυτά που αποκάλυψε ο σύντροφος Ιωάννης… εγώ θα εμφανιστώ;;;

Δεν πάμε καλά… Πριτς και πάλι πριτς!!!

Ο “Αποκορωνιώτης”

Υ.Γ. Χάρη μη μασάς…

Εισαγωγή