Αποκορωνιώτης: Θέματα και αναθέματα

Πρέπει να είμαστε από τους ελάχιστους Δήμους στην Ελλάδα που δεν ενημερώνουν για την ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου τα τοπικά ΜΜΕ.

Το γιατί δεν συμβαίνει αυτό θα πρέπει να ερωτηθεί ο Δήμαρχος… Φανταστείτε… αν γνώριζε ο κόσμος του Αποκόρωνα τα θέματα που συζητούνται στις συνεδριάσεις το πόσο πιο ενεργά θα συμμετείχε στις διαδικασίες… Το πόσο διαφορετικά θα αντιμετώπιζε θεσμικά το συμβούλιο και τον ρόλο των συμβούλων.

Αντιθέτως, οι μεταδόσεις των συνεδριάσεων μέσω διαδικτύου, αν και αναβάθμισαν τον θεσμό, ουδόλως παρακολουθούνται από τον κόσμο.

Κι αυτό γιατί δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν έχουν έναν υπολογιστή στο σπίτι, δεν ξέρουν ρε παιδί μου…

Σε κάθε περίπτωση πάντως κε Δήμαρχε θα πρέπει να αλλάξετε πολιτική ως προς την ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ για τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου

Εχετε χρέος προς τους πολίτες να γνωρίζουν… Ολοι οι Δήμοι στην Π.Ε. Χανίων το κάνουν. Ο Δήμος Αποκορώνου γιατί όχι;

Ο Αποκορωνιώτης

Υ.Γ. Καλό θα κάνει και στους υποψήφιους Δημάρχους να ξέρουν τι συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο… Κι αν ο κ. Γύπαρης έχει τους “ανταποκριτές” του, ο κ. Κουκλινός θα πρέπει να στήνεται μπροστά από μία οθόνη; Ρωτάω εγώ, αν και θα ήθελα να τους βλέπω από τώρα, ως απλούς πολίτες, να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις. Καλό τους κάνει!