Αποκορωνιώτης: Δημοσκοπήσεις και σημαδούρες

Ημουν στους Αρμένους κατά την επίσκεψη του φίλου μου του Κωστή του Γύπαρη (αν πρόσεχαν κάποιοι θα με καταλάβαιναν).

Ακουσα κάτι που μου έκανε εντύπωση… Εχει λέει ο φίλος μου ο Κωστής στα χέρια του δημοσκόπηση που τον φέρνει πρώτο, με δεύτερο τον Μπάμπη.

Αυτό που μάλλον δεν ξέρει ο φίλος μου ο Κώστας είναι πως, όταν λέει δημόσια ότι έχει στα χέρια του δημοσκόπηση και ανακοινώνει μάλιστα και αποτέλεσμα, έχει υποχρέωση να την παρουσιάσει.

Δεν το ήξερα κι εγώ βρε χωριανοί, αλλά το έψαξα μετά στο ίντερνετ και δεν κάνω τον ξύπνιο, αλλά… Κωστή, πες στους συμβουλάτορές σου να διαβάζουν πρώτα κανένα νόμο και μετά να σου λένε τι θα πεις.

Περιμένω να στείλεις στον Παπαζαχαρία την δημοσκόπηση, αλλιώς… φύκια και μεταξωτές κορδέλες.

Α, και μιας και το θυμήθηκα… Ξέρω ότι ο επίσης φίλος μου ο Σταυρουλάκης είναι πολύ καλός δύτης… Αλλά ότι θα τον έβαζε ο Μπάμπης να βουτήξει να βάλει τις προσωρινές σημαδούρες στον Ομπρόσγιαλο και θα τον έκανε θέμα, ε, δεν το περίμενα.

Ενα φουσκωτό, δύο νομάτοι και… έτσι τοποθετούνται οι σημαδούρες σε ένα τόσο μεγάλο έργο, που λέει κι ο φίλος μου ο Μπάμπης; Βρε παιδιά, βρε παιδιά…

Και ο Κουκλινός πήγε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών. Δεν υπάρχει λέει πολιτική προστασία στο Δήμο και η θέση είναι απλά “φωτογραφική”.

Αν βγεις κυρ Ανδρέα να κοιτάξεις λοιπόν να ασχοληθείς με την πολιτική προστασία και να μην κρίνεις προεκλογικά. Αντε μπράβο… γιατί ανάβεις φωτιές που ούτε ο Μπουντούρης που έχεις στο συνδυασμό μπορεί να σβήσει.

Με εκτίμηση,

Ο “Αποκορωνιώτης

Υ.Γ. Ποιος είναι τελικά στο βίντεο που τσιμεντώνει τους βόθρους στη Γεωργιούπολη;