Ανήμερα της γιορτής του ανακοινώθηκε η αποχώρηση από τις εκλογές του ΕΒΕΧ!

Αλλαγή σκηνικού για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Χανίων, καθώς, αυτό που συζητούσε όλη η «πιάτσα» πήρε σάρκα και οστά. Η αποχώρηση Παπαβασιλείου από επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» είναι γεγονός και στη θέση του τίθεται ο Αντώνης Ροκάκης.

Τα όσα συζητούνταν εδώ και καιρό και αποτελούσαν μία περιρρέουσα φημολογία -που όμως είχε από την πρώτη στιγμή βάση- έγιναν πράξη και ο πρόεδρος του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός θα διεκδικήσει την προεδρία απέναντι στον Γιάννη Μαργαρώνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Παπαβασιλείου, όπως είχε ερωτηθεί σχετικά στη συνέντευξη για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του από το Parakritika.gr, πιθανώς δεν είχε δικαίωμα να συμμετάσχει στις εκλογές, κάτι για το οποίο θα αποφάσιζε, όπως μας είχε απαντήσει, η εκλογική επιτροπή.

Είναι άγνωστο τι τελικά ώθησε τον κ. Παπαβασιλείου στο να κάνει τελικά πίσω από την κούρσα των εκλογών.

Ενδεχομένως λοιπόν, τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να δοθεί και κάποια συνέντευξη Τύπου, ώστε να εξηγηθούν οι ακριβείς λόγοι που παραιτήθηκε ο κ. Παπαβασιλείου, αλλά και το γιατί ο Αντώνης Ροκάκης βγαίνει μπροστά σε αυτή τη διαδικασία.

Η ανακοίνωση

Ο συνδυασμός «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» ανακοινώνει ότι τη θέση του υποψηφίου προέδρου αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Αντώνης Ροκάκης.

Τα θεμέλια και οι βασικές αρχές, οι οποίες οδήγησαν στη δημιουργία του συνδυασμού, αποτελούν τη βάση για την κάθοδο μας στις εκλογές του ΕΒΕ Χανίων.

Ευχαριστούμε δημόσια τον κ. Μιχάλη Παπαβασιλείου, ο οποίος σε πείσμα των καιρών συνετέλεσε τα μέγιστα στη δημιουργία του συνδυασμού και όλους του επιχειρηματίες που βοηθούν στην ενδυνάμωσή μας με την παρουσία τους.