Αδελφικός φίλος του τραυματία πυροβόλησε στον ματωμένο πρόγαμο

Αδελφικός φίλος του 45χρονου που κατέληξε στο νοσοκομείο τραυματισμένος από άσκοπους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια πρόγαμου στο Μεταξοχώρι είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων της υπόθεσης.

Ο άνθρωπος αυτός φέρεται ότι είναι εκείνος που πυροβόλησε και υποστηρίζει ότι το πιστόλι εκπυρσοκρότησε πριν προλάβει να ρίξει πυροβολισμό. Όπως αναφέρει τη στιγμή εκείνη βρισκόταν δίπλα του ο 45χρονος που τραυματίστηκε από τις σφαίρες.

Ο ίδιος δήλωσε συντετριμμένος ενώ όπως ανέφερε μετέφερε τον τραυματία μαζί με άλλους στο νοσοκομείο. Μάλιστα ανέφερε ότι θα παραδώσει το όπλο προκειμένου να εξεταστεί εργαστηριακά

Οι άλλοι δυο που συνελήφθησαν για ψευδορκία είναι ο πατέρας του γαμπρού και ο αδελφός του τραυματία

Σε δήλωση του ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση Γιώργος Κοκοσάλης ανέφερε :

Αυτή την στιγμή το μυαλό και η σκέψη όλων μας είναι στον τραυματισμένο συγχωριανό μας Γιώργο, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο ανόητο “έθιμο” της παράνομης οπλοκατοχής, καταδικάζοντάς το. Θέλω ωστόσο να επισημάνω ότι ήταν ένα ατύχημα και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία.

Όλο το χωριό μονιασμένο κι ενωμένο, βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας τόσο του τραυματισθέντος όσο και των συλληφθέντων. Εύχομαι στον Γιώργο ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του.

 

Cretalive.gr