Ήρθαν στο κέφι και έβγαλαν τα όπλα – Από το γλέντι … στο κρατητήριο !

Δεν είχε καλή κατάληξη το Πρωτομαγιάτικο γλέντι που έστησε παρέα φίλων στο Ζαρό αφού … το υπερβολικό … κέφι τους οδήγησε στα κρατητήρια !

Πιο συγκεκριμένα, πάνω στο γλεντι βγήκαν τα όπλα και άρχισαν μπαλωθιές !  Για το περιστατικό ειδοποιήθηκαν άνδρες του ΤΑΕ και του Α’ ΑΤ Μοιρών που έσπευσαν στο σημείο. Στη θέα των αστυνομικός ένας 51χρονος δασοφύλακας επιχείρησε να ξεφύγει βάζοντας μπρος το αυτοκίνητο του ωστόσο οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν. Μέσα στο ΙΧ βρέθηκε ένα όπλο που εικάζεται οτι ήταν εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Επίσης στο σπίτι του 34χρονου όπου έλαβε χώρα το γλέντι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δικαννο και μια καραμπίνα ενώ οι δυο φίλοι συνέχισαν να … γλεντουν στο γραφείο του εισαγγελέα !

Σε σχετική ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες (01.05.2015) το βράδυ στο Δήμο Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 51χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο 51χρονος, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μια γεμιστήρα, το οποίο κατείχε με σχετική άδεια,  πλην όμως δεν προβλεπόταν να το φέρει μαζί του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών