Έριξαν χημικά για να ξεράνουν δέντρο στα Χανιά

Ασυνείδητοι πολίτες φέρεται να έριξαν χημικά σε δέντρο στην αρχή της οδού Χάληδων στο κέντρο των Χανίων, σε μια προσπάθεια να το ξεράνουν.

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, Μιχάλης Τσουπάκης, σε ανάρτησή του, καταδικάζει το γεγονός, επισημαίνοντας παράλληλα πως το δέντρο θα απομακρυνθεί και θα αντικατασταθεί όταν το χώμα είναι έτοιμο:

«Σε πείσμα όσων έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τα σημεία πρασίνου της πόλης, που με μεγάλη αγωνία προπαθούμε να ενισχύσουμε στον Δήμο Χανίων, εμείς δεν το βάζουμε κάτω.

Σημερινές φωτογραφίες από την αρχή της οδού Χάληδων, όπου κάποιος,-οι, «πότισαν» με χημικές ουσίες το δέντρο σε μία προσπάθεια να το ξεράνουν. Απομακρύνεται και θα αντικατασταθεί άμεσα, μόλις αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί το χώμα από τα χημικά.

Υ.Γ. δυστυχώς το τελευταίο διάστημα υπάρχουν ολοένα και περισσότερα σημεία, στα οποία εντοπίζονται καταστροφές σε δέντρα… δεν θα σταματήσουμε να ομορφαίνουμε την πόλη και να τη γεμίζουμε με χώρους πρασίνου για τους πολίτες και τους επισκέπτες».

zarpanews.gr