Έρευνες της Αστυνομίας για την ένοπλη ληστεία στο Ηράκλειο

Η απροσεξία του ληστή, που δε φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά και η μετάβαση στον … τόπο του εγκλήματος με ταξί μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνά την υπόθεση της χθεσινής ληστείας, στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην Ένωση Πεζών,σύμφωνα με το cretalive.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, ο δράστης να ζήτησε από τον οδηγό ταξί να τον μεταφέρει στο Χουδέτσι, προκειμένου να “θολώσει τα νερά” σε σχέση με το που κατευθύνθηκε.

Πάντως ο τρόπος δράσης του παρουσιάζει ομοιότητες με άλλη ληστεία που σημειώθηκε πρόσφατα στη λεωφόρο Κνωσού , γι’αυτό και η αστυνομία εξετάζει τα στοιχεία και για τις δύο περιπτώσεις, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν ομοιότητες στη “μεθοδολογία” που ακολουθήθηκε.

Ωστόσο υπάρχουν διαφορές στην εμφάνιση των δραστών, καθώς στη μία περίπτωση ο ληστής είχε μουστάκι και στην άλλη όχι, ενώ διαφέρει και το χρώμα των μαλλιών. Πάντως τα στοιχεία της εμφάνισης δεν είναι καθοριστικά για τις αρχές, καθώς εύκολα μπορεί κάποιος να αλλάξει τα μαλλιά του ή να αφήσει μουστάκι.

Παράλληλα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν καρέ-καρέ το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αλλά και άλλα ευρήματα, τα οποία θα “φωτίσει” ο έλεγχος στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.