Μέσα σε κλούβα, έπαιζαν στα ζάρια τις εισπράξεις της Λαϊκής!

Είχε τελειώσει η λαϊκή αγορά του Σαββάτου, στο Ηράκλειο και οι επαγγελματίες του… μεροκάματου, είπαν να τιμήσουν το έθιμο των ζαροπαίγνιων, προφανώς για να πάει καλά η χρονιά, αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ!

Αφού λοιπόν τελείωσε το μεροκάματο στις Πατέλες και επειδή λόγω της απαγόρευσης δεν είχαν τόπο, αλλά είχαν τρόπο, μετακινήθηκαν στα παλιά ΚΑΤΕΕ στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη, όπου το εσωτερικό μιας κλούβας το μετέτρεψαν σε μπαρμπουτιέρα.
Οι αστυνομικοί που πλησίασαν στο αυτοκίνητο δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς υπήρξε έντονη κινητικότητα μέσα στο όχημα και όταν είδαν την κουβέρτα αλλά και τα ζάρια κατάλαβαν πως το μπαρμπούτι έπεφτε… σύννεφο εντός του οχήματος!

Μέσα στην κλούβα ήταν πέντε άτομα, ηλικίας από 28 ως 60 ετών, που συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν και τα χρήματα 1500 ευρώ που από το μεροκάμματο της Λαϊκής βρέθηκαν στα κατασχεμένα της Ασφάλειας. Οι πέντε συλληφθέντες που έχασαν τα αυγά και τα καλάθια, βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να αφεθούν τελικά λίγη ώρα αργότερα ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα!