Φόλες STOP!

Οι ιδιοκτήτες των ζώων και κάτοικοι ζητούν να ελεγχθεί το υλικό από κάμερες

Μήνυση κατά αγνώστου για την κατά συρροή δηλητηρίαση των ζώων στην περιοχή, αδέσποτων και δεσποζόμενων, κατέθεσαν την περασμένη Παρασκευή μέλος του Συλλόγου “Η Προστασία των Ζώων” στα Χανιά και κάτοικοι της Ιχθυόσκαλας στη Σούδα, μετά από τα συνεχή κρούσματα θανάτωσης ζώων στην περιοχή από φόλες. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του εθελοντικού συλλόγου: 

“Την Παρασκευή που πέρασε, μέλος του Συλλόγου μας και κάτοικοι της Ιχθυόσκαλας στη Σούδα, που έχασαν από φόλα τα σκυλιά τους κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, μετέβησαν στο Α.Τ Χανίων όπου και κατέθεσαν μήνυση κατ’αγνώστου για την κατά συρροή δηλητηρίαση των ζώων στην περιοχή, αδέσποτων και δεσποζόμενων.
Κάποιοι τα τελευταία χρόνια εκεί, κάτοικοι προφανώς της περιοχής, ενοχλούνται από την ύπαρξη κι άλλων πλασμάτων εκεί και δρουν συστηματικά εναντίον τους, με δόλιο, ανήθικο και παράνομο τρόπο, επιφέροντάς τους τραγικό κι επώδυνο θάνατο.
Έχουμε αιτηθεί την άδεια να ελεγχθούν οι κάμερες της περιοχής καθώς έχουμε πληροφορίες ότι μία ακριβώς βδομάδα πριν, κάποιος ζήτησε σακούλα από ταβέρνα της περιοχής, να μαζέψει ένα ακόμα πτώμα μπροστά από την ιχθυόσκαλα! Το τελευταίο δεκαήμερο κυκλοφορούσαν εκεί, ένα μαύρο μαλλιαρό σκυλάκι κι ένα ανοιχτό καφέ μικρόσωμο με περιλαίμιο! Πλέον έχουν εξαφανιστεί!! Σίγουρα επρόκειτο για ζώα που κάποιοι είχαν και ή τα έχασαν ή πιθανότερο τα εγκατέλειψαν! 😢
Τα ζώα της φωτογραφίας είναι πια νεκρά. Το πρώτο αρσενικό, γεννήθηκε εκεί, η μητέρα του επίσης δηλητηριάστηκε και δεξιά η Λίζα η φοβική σκυλίτσα που αφού γέννησε περί τα 15 σκυλιά, στειρώθηκε αφού τελικά πιάστηκε με παγίδα. Τώρα πια, ας κοιμούνται ήσυχοι που δεν θα τους ενοχλούν πια!!”

Φόλες Stop! Την Παρασκευή που πέρασε, μέλος του Συλλόγου μας και κάτοικοι της Ιχθυόσκαλας στη Σούδα, που έχασαν από…

Δημοσιεύτηκε από Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection στις Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020