Νύχτες κινηματογράφου στη Γαύδο

Ο Δήμος Γαύδου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ” διοργανώνει το φετινό καλοκαίρι ένα μικρό αφιέρωμα στον πολυβραβευμένο Σύγχρονο Ισπανικό και Ισπανόφωνο Κινηματογράφο που με την ανήσυχη και οξυδερκή του γραφή έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση.  

Ο κύκλος των προβολών (Αύγουστος 2020) περιλαμβάνει τρεις ταινίες που θα παρουσιαστούν στο όμορφο πέτρινο θέατρο στο Σαρακήνικο της Γαύδου κάτω από το φως των αστεριών, δίπλα στην απεραντοσύνη του Λιβυκού πελάγους. Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 και το πρόγραμμα των προβολών έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1.     Γύρνα πίσω/Volver (Δραματική κωμωδία – Ισπανία, 2006, 111′) του Πέδρο Αλμοδόβαρ/Pedro Almodóvar Caballero  (Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Αυγούστου).

2.     Ο Βορράς/El Norte (Κοινωνική – ΗΠΑ-Μεγάλη Βρεταννία, 1983, 141′) του Γκρέγκορι Νάβα/Gregory Nava (Κυριακή 9 & Δευτέρα 10 Αυγούστου).

3.    Εννέα Βασίλισσες/Nueve Reinas (Δραματική περιπέτεια – Αργεντινή, 2000, 114′) του Φαμπιάν Μπελίνσκι/Fabian Bielinsky (Τρίτη 11 & Τετάρτη 12 Αυγούστου).

Ώρα έναρξης: 21.00μ.μ

Είσοδος Ελεύθερη

Συνδιοργάνωση:

Δήμος Γαύδου

Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ»