Φρενίτιδα στην Κρήτη: Λένε ψέματα στην αστυνομία πως τους έκλεψαν στο ΑΤΜ!

Όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες στο Ηράκλειο από πολίτες που αναφέρουν ότι έπεσαν θύματα ληστείας έξω από μηχανήματα ΑΤΜ τραπεζών.

Οι καταγγελίες είναι αρκετές προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και οι αστυνομικοί όπως έχουν υποχρέωση μεταβαίνουν στο σημείο που υποδεικνύει ο πολίτης ότι βρίσκεται για να ερευνήσει την υπόθεση. Εν συνεχεία λαμβάνονται καταθέσεις και πληροφορίες από τους πολίτες σχετικά με το συμβάν.

Αρκετοί πολίτες ως τώρα έχουν υποδείξει ότι σε συγκεκριμένο σημείο όπου βρίσκεται ΑΤΜ και ενώ κάνουν ανάληψη χρημάτων κάποιος άγνωστος πηγαίνει και τους αρπάζει τα χρήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις η Αστυνομία κινεί όλες τις διαδικασίες των ερευνών και αφού λάβει το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των Τραπεζών εξετάζει τις καταγγελίες.

Και … διαπιστώνει ότι ουδέποτε συνέβη το περιστατικό που τους είχε καταγγελθεί! Δηλαδή δε διαπιστώνουν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο βρίσκεται στο σημείο ή ακριβώς μετά την ανάληψη αρπάζει τα χρήματα εκείνου που κατήγγειλε ότι έβγαλε λεφτά από το ΑΤΜ και εν συνεχεία του τα πήρε άγνωστος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις βεβαίως βρίσκεται “μπλεγμένος” και ο καταγγέλλων καθώς έχει περιγράψει ένα ψευδές περιστατικό και έχει απασχολήσει την Αστυνομία ωστόσο εκείνο που προβληματίζει σύμφωνα με πληροφορίες είναι το κίνητρο που έχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο Ηράκλειο να καταγγείλουν μια “ψεύτικη” ληστεία ή μια ληστεία που απλώς δεν έγινε!

πηγή: neakriti.gr