Συναγερμός στα Χανιά για την εξαφάνιση 2 ανηλίκων

Τα παιδιά φέρονται να έφυγαν από τον χώρο του σχολείου τους το μεσημέρι της Πέμπτης και έκτοτε αναζητούνται

Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά καθώς δύο ανήλικοι έχουν εξαφανιστεί από την Πέμπτη. Το Χαμόγελο του παιδιού εξέδωσε Amber Alert για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά φέρονται να έφυγαν από τον χώρο του σχολείου τους το μεσημέρι και έκτοτε αναζητούνται.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Στις 09.02.2023, το μεσημέρι, εξαφανίστηκαν από την περιοχή των Χανίων, ο Σταύρος Δ. 17 ετών και η Αργυρώ Μ. 16 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 10/02/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος Δ. έχει ύψος 1,60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα  μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Η Αργυρώ Μ.  έχει ύψος 1,60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καφέ μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, ροζ μπλούζα, μαύρη αθλητική φόρμα Nike και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

e-mail: 116000@hamogelo.gr