Στο νοσοκομείο Χανίων ο Βασίλης Κοντεζάκης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανιών, τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων Ψυχιατρείου, τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Χ, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου  και εργαζόμενους όλων των βαθμίδων πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Απριλίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κος Βασίλης Κοντεζάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν.Ν.Χανίων. στα πλαίσια συναντήσεων που διενεργεί αυτή την εβδομάδα με υγειονομικούς.

Τον Κο Κοντεζάκη υποδέχτηκαν οι: Πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Βαρδής Γεωργακάκης, αντιπρόεδρος Ευτυχής Κοντορινάκης, γραμματέας Σοφία Γεωργουσάκη, ταμίας Εμμανουέλα Περράκη και τα μέλη Νευράκης Λευτέρης, Τσιμπογιάννης Σπυρίδων και Αντωνάκη Νατάσσα, επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Ψυχιατρείου Αναγνωστόπουλος Εμμανουήλ, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Χ Κυριάκος Γραμματικόπουλος και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παντιέρας Νικόλαος οι οποίοι του παρουσίασαν τα προβλήματα του νοσοκομείου τονίζοντας ότι η υποστελέχωση όλων των βαθμίδων αποτελεί  το μεγαλύτερο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του, η υποχρηματοδότηση, οι παραιτήσεις γιατρών συνεπεία των χαμηλών αμοιβών και των εξαντλητικών ωραρίων εργασίας, η μη ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά και σειρά άλλων προβλημάτων απειλούν την υπόσταση και το δημόσιο χαρακτήρα του Ε.Σ.Υ. 

«Μπροστά στη αρρώστια και τον θάνατο δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί», με τη φράση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και θεμελιωτή του Ε.Σ.Υ. Ανδρέα Παπανδρέου, που μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ μετά από την πανδημία που κατέδειξε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός ισχυρού Εθνικού Συστήματος Υγείας ως πυλώνα παροχής υγειονομικής ασφάλειας και ποιότητας ζωής για τους πολίτες, άνοιξε την ομιλία του στη συνάντηση ο Κος Κοντεζάκης, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη τους παρευρισκόμενους για τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καθώς και τις άοκνες προσπάθειές τους απέναντι στην απαξίωση του Ε.Σ.Υ τα τελευταία χρόνια, εν συνεχεία ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  για την Υγεία και για την ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

26 Απριλίου 2023,

ΚΟΝΤΕΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. ΧΑΝΙΩΝ