Στον ΟΕΒΕΝΧ ο Βασίλης Κοντεζάκης

Χτες Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 ο Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλης Κοντεζάκης, το πρωί επισκέφθηκε την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Χανίων (ΟΕΒΕΝΧ) όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παυλάκης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. Καραπατάκης Ηλίας καθώς και μέλη του Δ.Σ., με τους οποίους έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου.

Στη συνέχεια ο κ. Κοντεζάκης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Χανίων που τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Σημανδηράκης Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχαηλάκης Στυλιανός αρμόδιος για τις Δημοτικές Ενότητες Ελευθ. Βενιζέλου & Ακρωτηρίου όπως και για τον Αθλητισμό & Νέα Γενιά, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικηφοράκης Ιωάννης αρμόδιος για την Δημοτική Ενότητα Κεραμειών όπως και για την Αγροτική Οικονομία & Ανάπτυξη, από τους οποίους έγινε ενημέρωση προς τον κ. Κοντεζάκη για τα εκτελούμενα έργα και τρέχοντα επι μέρους θέματα του Δήμου Χανίων.

Το απόγευμα ο κ. Κοντεζάκης επισκέφθηκε την Γεωργιούπολη Αποκορώνου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και κατέληξε αργά το απόγευμα στους Αγίους Πάντες Αποκορώνου όπου πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία σε πλήθος κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Φρε Αποκορώνου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο καθώς και σε τοπικούς παράγοντες και αυτοδιοικητικούς.

19 Μαΐου 2023

ΚΟΝΤΕΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. ΧΑΝΙΩΝ