Ρέθυμνο: 29χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Λες και έχει πέσει μια άτυπη κατάρα στην πόλη του Ρεθύμνου, καθώς το τελευταίο διάστημα τα μακάβρια νέα που σχετίζονται με το θάνατο νέων ανθρώπων, έρχονται κυριολεκτικά το ένα πίσω από το άλλο…

Σήμερα, για μία ακόμη φορά, στο Ρέθυμνο επικρατεί παγωμάρα, καθώς η είδηση του ξαφνικού θανάτου 29χρονης φοιτήτριας, προκάλεσε ισχυρό σοκ σε συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Daynight.gr, η άτυχη νέα, η οποία σπούδαζε στην Παιδαγωγική σχολή του πανεπιστημίου Ρεθύμνου για το δεύτερό της πτυχίο και δούλευε σε τεχνικό γραφείο στο Πέραμα, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της αργά χθες το βράδυ από τον σύντροφό της.

Η 29χρονη δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για ώρες στην αδερφή της που μένει στα Χανιά και η τελευταία ζήτησε από το σύντροφο της 29χρονης να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει. 

Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και αφού την έσπασε βρήκε στο εσωτερικό του σπιτιού την νεαρή γυναίκα νεκρή, με το σοκ για τον ίδιο να είναι τεράστιο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ιατροδικαστής, η πρώτη εκτίμηση του οποίου είναι ότι ο θάνατος της 29χρονης προήλθε από παθολογικά αίτια. Σήμερα το απόγευμα, ωστόσο, θα διενεργηθεί νεκροψία προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

Συντετριμμένοι οι γονείς της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι έλκουν καταγωγή από το Αγρίνιο και τη Λέρο αλλά μένουν στην Αθήνα, έσπευσαν στο Ρέθυμνο  προκειμένου να συνοδεύσουν τη σωρό της κόρης τους στο «μαύρο» ταξίδι της επιστροφής από το μέρος που αγάπησε και αγαπήθηκε….