Προτζέκτορες για το 19ο δημοτικό σχολείο Χανίων

Προτζέκτορες στον Διευθυντή του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων κ. Νικόλαο Γιαννακάκη παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Χανίων και εκπαιδευτικού στο εν λόγω σχολείο κ. Ανδρέα Κουκλινού, σήμερα Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η προσφορά αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν υπόσχεσης του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρνατουτάκη προς τους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου τους οποίους συνάντησε στο πλαίσιο πρόσφατης συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης, όπου τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά συζητώντας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και θέματα που αφορούν στο φυσικό περιβάλλον του νησιού. Ως επιβράβευση των παιδιών και των εκπαιδευτικών για τη δράση τους, ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε τότε για την προμήθεια εξοπλισμού που ζήτησαν οι μαθητές για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου τους.

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο έχει βραβευτεί επανειλημμένως για την πλούσια δράση του, είχε ξανά χρηματοδοτηθεί στο παρελθόν από την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία στέκεται πάντα στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις αξιέπαινες προσπάθειές τους».