Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που παρέσυρε την 21χρονη Χανιώτισσα

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και να εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 26χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής. Ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές συνοδεία του συνηγόρου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, χθες το βράδυ ο 26χρονος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δια αντιπροσώπου, πως προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών Αρχών σήμερα το πρωί.

Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί ο 26χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας, πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Καθώς έχει παρέλθει η χρονική διάρκεια του αυτοφώρου, η τύχη του 26χρονου θα αποφασιστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τρίτης μια 21χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις Καμάρες της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Εν τω μεταξύ το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη μια κοπέλα 19 ετών που φέρεται να επέβαινε στο όχημα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται και τρίτος επιβάτης.

Η νεαρή κοπέλα ήταν συνεπιβάτης του οχήματος και η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 19χρονη ήταν μέσα στο όχημα στην ώρα που ο οδηγός παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα.

Η αστυνομία κατόπιν έρευνας εντόπισε την 19χρονη συνεπιβάτιδα, την κάλεσε και κατόπιν συνελήφθη. Σήμερα το πρωί αναμένεται να πάει στον Εισαγγελέα.